ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Brock Lesnar εναντίον Braun Strowman στην Wrestlemania;

Ενώ το Royal Rumble είναι μόλις μία ανάσα μακριά, εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε πολλά πράγματα για το match card της Wrestlemania 32, τουλάχιστον όχι επίσημα.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο να δούμε στο μεγάλο event στο Texas, στις 3 Απριλίου, την αναμέτρηση Brock Lesnar εναντίον Braun Strowman.

Οι άνθρωποι του WWE είναι γενικότερα θετικοί στη συγκεκριμένη κόντρα ανάμεσα στους δύο θηριώδεις παλαιστές και δεν φαίνεται καθόλου απίθανο να δούμε τους Lesnar και Strowman στην Wrestlemania 32. Άλλωστε, το φινάλε του τελευταίου RAW δείχνει πως οι ιθύνοντες της εταιρίας οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το σενάριο του αγώνα Bray Wyatt εναντίον Brock Lesnar, ωστόσο στο WWE θέλουν να δώσουν ένα σημαντικό push στον Braun Strowman και σίγουρα ένας αγώνας του εναντίον του "Beast Incarnate" θα του έδινε σημαντική ώθηση.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brock Lesnar εναντίον Braun Strowman στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top