ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Ελλάδα εναντίον Ρωσίας για το Cage Survivor 5!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στο Cage Survivor. Μια είδηση που αναρτήθηκε από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. 

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανέρτησε στα social media τη συγκεκριμένη είδηση, η οποία αποτελεί βόμβα και μεγάλη έκπληξη. Να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ρωσία για το Cage Surviror 5.

Αναλυτικότερα οι νικητές του «Hall of Fame Tournament» οι οποίοι θα διακριθούν στην κατηγορία «MMA Full» θα αγωνιστούν αυτόματα στο Cage Survivor 5 κόντρα σε επίλεκτη ομάδα Ρώσων μαχητών.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση:


Με μεγάλη μου χαρά βλέπω να αγκαλιάζουνε, φίλοι και αξιόλογοι εκπαιδευτές του χώρου, την προσπάθειά μας για την διοργάνω...
Δημοσιεύτηκε από Grigoris Papadopoylos στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ελλάδα εναντίον Ρωσίας για το Cage Survivor 5! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top