ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του CM Punk;

Απ' όταν αποχώρησε από το WWE και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το UFC, ο CM Punk έχει δεχτεί μεγάλη αμφισβήτηση από την κοινή γνώμη, με πολλούς να προεξοφλούν το μέλλον του στο κορυφαίο MMA promotion, προβλέποντας ότι ο Αμερικανός θα αποτύχει παταγωδώς. 

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από μήνες, ο 37χρονος εκκολαπτόμενος μαχητής θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του μέσα στο έτος που μόλις εξέπνευσε, ωστόσο ένας τραυματισμός που υπέστη πριν από λίγο καιρό ανέβαλλε το ντεμπούτο του για το 2016.

Η παράταση που πήρε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Punk, αποτέλεσε αφορμή ώστε να ενταθεί ακόμα περισσότερο η αμφισβήτηση του κόσμου προς το πρόσωπο του, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι ο πρώην WWE Superstar δεν θα μπει ποτέ στο οκτάγωνο.

Εντούτοις, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας MMAfighting.com, ο ισχυρός άνδρας του UFC, Dana White, έχει ήδη βρει τον αντίπαλο του CM Punk, ο οποίος ακούει στο όνομα Mickey Gall. Ο Gall είναι ένας νέος αθλητής που ξεκίνησε πρόσφατα την καριέρα του στο UFC αλλά και στις MMA γενικότερα.

Ερωτηθείς μάλιστα σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να τίθεται αντιμέτωπος με τον CM Punk στο άμεσο μέλλον, ο Gall τόνισε ότι δεν έχει συζητήσει για το θέμα με τον Dana White, παράλληλα όμως φάνηκε πρόθυμος να αντιμετωπίσει τον Punk, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ελπίζει να ευσταθούν τα όσα ακούγονται. 

Item Reviewed: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του CM Punk; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top