ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Σε αναζήτηση ο «άτακτος»...Conor McGregor!

Άσχημα είναι τα νέα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του UFC, Conor McGregor, ο οποίος φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας μετά από μια φωτογραφία που διέρρευσε και τον απεικονίζει με όπλο.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Conor McGregor δεν λέει να μείνει ήσυχος και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις Αρχές των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας. Συγκεκριμένα αυτό που προβλημάτισε τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση είναι μια φωτογραφία του Conor McGregor.


Η συγκεκριμένη φωτογραφία στην ουσία «καίει» τον Ιρλανδό μαχητή και παγκόσμιο πρωταθλητή του UFC, καθώς τον απεικονίζει μέσα στην καινούρια του BMW με ένα όπλο. Το εικονιζόμενο είναι αυτόματο πολεμικό όπλο και αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε τις μυστικές υπηρεσίες σε συνδυασμό και με την κουκούλα που φοράει.

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι ο Conor McGregor έχει ανεβάσει και βίντεο με το οποίο δείχνει ότι πυροβολάει με «ούζι». Όπως ήταν λογικό μετά από αυτό το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, η πλευρά του μαχητή αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι το όπλο που χρησιμοποιεί ο Conor είναι ψεύτικο κι όχι αληθινό. Αυτό βέβαια δεν «συγκινεί» τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας, οι οποίες θα διερευνήσουν σε βάθος τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το όπλο του McGregor πάντως (αληθινό ή ψεύτικο) είναι το αυτόματο πολεμικό με σιγαστήρα «Heckler and Koch MP5», που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σε αναζήτηση ο «άτακτος»...Conor McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top