ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Conor McGregor μας τρέλανε πάλι!

Αυτή τη φορά η είδηση δεν αφορά κάποια επιτυχία του εντός του οκταγώνου, αλλά μια εξωτερική επιτυχία του, την οποία έχει κάθε δικαίωμα να την παρουσιάζει με καμάρι ο Connor McGregor.

Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μαχητές στο UFC και όπως φαίνεται και από τις πράξεις του, δείχνει να το απολαμβάνει δεόντως. Αυτό διότι ο Ιρλανδός μαχητής μας έδειξε το καινούριο του αμάξι και μπορούμε να πούμε ότι μας τρέλανε πάλι.


Είναι δεδομένο ότι όσο κερδίζει θα γίνεται όλο και πλουσιότερος κι επίσης είναι δεδομένο ότι ο Connor McGregor δεν πεινάει. Μετά, λοιπόν, την επική νική του απέναντι στον Jose Aldo στο UFC 194 αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Μια Lamborghini Aventador αξίας 400.000 δολαρίων που θα τον πηγαινεί και θα τον γυρίζει στους αγώνες του.

Δείτε το καταπληκτικό αυτοκίνητο:

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Conor McGregor μας τρέλανε πάλι! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top