ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Contract on a Pole Match στο ZMAK Wars! (VIDEO)


Ακόμη ένα ματς ανακοινώθηκε για τις 21 Φλεβάρη στο ZMAK Wars 2016. Ο Σήφης Στιβακτάκτης θα παίξει με τον Τόλη Σουβλάκο, με τον νικητή να κερδίζει συμβόλαιο με το ZMAK.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξηγούσε στον Elvis πως τελείωσαν τα παλαιστάκια της σειράς, μέχρι που εμφανίστηκε ο Τόλης ο Σουβλάκος. Εκείνος θέλει να αποχωρήσει από το PRIME ZONE, γιατί του απαγόρεψαν να τρώει σουβλάκια και δεν πληρώνεται.

Ο promoter του ZMAK κανόνισε αγώνα για τις 21 Φλεβάρη, όπου ο Σουβλάκος θα αντιμετωπίσει τον Σήφη Στιβακτάτη (πρώτος ξάδερφος του σέξι Κρητικού αγρότη).

Προστέθηκε το stipulation «contract on a pole». Νικητής θα είναι αυτός που θα ξεκρεμάσει το συμβόλαιο από τον ειδικό στύλο που θα βρίσκεται σε μία από τις τέσσερις γωνίες του ring.

Το ZMAK Wars θα γίνει στην Stam the Showman Academy (Σουρή 20, Περιστέρι).

Δείτε το βίντεο:

 https://www.youtube.com/watch?v=Fvn_knLI6o4&feature=youtu.be

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Contract on a Pole Match στο ZMAK Wars! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top