ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

D-Von Dudley: «Οι New Day μας θυμίζουν τους Edge & Christian»

Συνέντευξη παραχώρησε ο D-Von Dudley στο site NOLA.com στα πλαίσια προώθησης του Monday Night RAW που θα λάβει χώρα μεθαύριο (11/1) στη Νέα Ορλεάνη.

Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

"Στο παρελθόν υπήρχαν οι Legion of Doom και οι British Bulldogs. Τώρα οι New Day και οι Usos. Βλέπω τις δύο αυτές ομάδες να φτάνουν στο επίπεδο των Hardy Boys και των Edge και Christian. Μπορώ να τους φανταστώ μαζί με εμάς να ξαναδημιουργούμε κάτι μαγικό, να γράφουμε ξανά ιστορία μαζί".

Για τους New Day:

"Σίγουρα τους παρακολουθούμε από κοντά. Έχουν μεγάλο ταλέντο και διασκεδάζουν το κοινό. Όταν βρισκόμαστε στο ρινγκ μαζί τους, μας θυμίζουν τους Edge και Christian. Δεν είναι μόνο αστείοι και ταλαντούχοι, έχουν και ικανότητες στο ρινγκ. Ο συνδυασμός και των τριών είναι πολύ καλός".

Για το μέλλον των Dudley Boyz στο WWE:

"Μέχρι στιγμής όλα είναι συναρπαστικά και δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα η κούρσα. Είμαστε ακόμη δυνατοί. Μετά από 20 χρόνια έχουμε ακόμη λόγο ύπαρξης. Είναι απίστευτο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγγραφέας που να μπορούσε να έχει γράψει την ιστορία μας καλύτερα από εμάς τους ίδιους. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα σημειώναμε τόσο μεγάλη επιτυχία".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: D-Von Dudley: «Οι New Day μας θυμίζουν τους Edge & Christian» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top