ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Daniel Bryan: Δεν θα υποβληθεί τελικά σε ιατρικό τεστ

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Daniel Bryan να έχει ραντεβού με τον γιατρό του WWE, τον Dr. Joseph Maroon, έβαλε ο Dave Meltzer του Wrestling Observer.


O Meltzer επισήμανε ότι ο Bryan θα βρεθεί στο Pittsburgh για το show του World of Wheels και όχι για να συναντήσει τον γιατρό της εταιρίας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το PWInsider που γνωστοποίησε το ταξίδι του Bryan στο Pittsburgh δεν έκανε ποτέ λόγο για ραντεβού του με τον Maroon και απλώς ενημέρωσε ότι εκεί έχει την έδρα του ο γιατρός του WWE.

Επομένως δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Bryan, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας του χρόνιου προβλήματος του με τις διασείσεις. Εκείνος εξακολουθεί να τονίζει ότι ο δικός του γιατρός τού έχει δώσει το «OK», όμως ο Maroon παραμένει διστακτικός.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: Δεν θα υποβληθεί τελικά σε ιατρικό τεστ Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top