ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ο Daniel Bryan είναι ιατρικά "καθαρός" να ξαναπαλέψει!


Σαν βόμβα εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Daniel Bryan είναι "καθαρός" ιατρικά να ξαναπαλέψει, καθώς γιατρός από το UCLA του "άναψε" πράσινο φως για την επιστροφή του στα ρινγκ.

Χθες οι φήμες που ήθελαν τον "American Dragon" να εξετάζεται από γιατρούς του WWE διαψεύστηκαν, ωστόσο είναι πιθανό οι πηγές αυτές να κατάλαβαν λάθος σχετικά με την αξιολόγηση της υγείας του πρώην WWE World Heavyweight πρωταθλητή.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, ο Bryan είναι έτοιμος να επιστρέψει στα ρινγκ καθώς πέρασε όλα τα τεστ του γιατρού από το UCLA. Ο προσωπικός του γιατρός του είχε δώσει το πράσινο φως εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά ο γιατρός του WWE Joseph Maroon του το απαγόρευε εξαιτίας τον πολλών διασείσεων που πάθαινε κατά διαστήματα.

Είναι πολύ πιθανό ο 34χρονος να ένιωσε την ανάγκη να πάρει και άλλη γνώμη, από έναν αρκετά υψηλά ιστάμενο γιατρό για να διαβεβαιώσει το promotion του Connenticut ότι μπορεί να επιστρέψει στην δράση άμεσα.

Μετά από το συμβάν αυτό, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να αναγκαστεί το κορυφαίο pro wrestling promotion στον κόσμο να επανεξετάσει την περίπτωσή του και να τον αφήσει κι επίσημα να ξαναφορέσει τις μπότες του. 

Θανάσης Μαργαρίτης

Είναι απόφοιτος αθλητικής δημοσιογραφίας και πέρα από το πάθος του για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχει τρέλα με το pro wrestling και κυρίως με το WWE. Όνειρο του να δει από κοντά μία Wrestlemania. Ακολούθησέ τον στο: Facebook και Twitter

Item Reviewed: Ο Daniel Bryan είναι ιατρικά "καθαρός" να ξαναπαλέψει! Description: Rating: 5 Reviewed By: Θανάσης Μαργαρίτης
Scroll to Top