ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Dean Ambrose: «Θέλω να αγωνιστώ κόντρα στον Samoa Joe»

Συνέντευξη παραχώρησε ο νυν Intercontinental πρωταθλητής, Dean Ambrose και μίλησε για την καριέρα του στο WWE, τον ερχομό των stars από το NJPW και την πιθανότητα να παλέψει με τον Samoa Joe.


Σχετικά με τις φήμες για τον ερχομό των παλαιστών από το NJPW στο WWE και την πιθανότητα να δούμε ακόμη και τον AJ Styles στην μεγάλη εταιρία:

"Χαίρομαι πολύ. Εδώ βρίσκονται τα καλύτερα ταλέντα του κόσμου. Δεν είχα ακούσει για τον AJ Styles και αυτό μου ακούγεται τώρα πολύ καλό. Νομίζω ότι το NXT έχει ανοίξει τις πόρτες για πολλούς και διαφορετικούς παλαιστές δημιουργώντας διάφορες ευκαιρίες. Στις Η.Π.Α δεν υπάρχουν και πολλά μέρη για να αγωνιστείς, επομένως στο τέλος όλα τα μεγάλα ταλέντα καταλήγουν στο WWE".

Για τον ποιο θα ήθελε να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στην καριέρα του:

"Θα ήθελα να αγωνιστώ με τον Samoa Joe κάποια στιγμή. Δεν έχω βρεθεί ποτέ στο ρινγκ μαζί του και φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ καλό. Νομίζω ότι έχω αγωνιστεί με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό συμβαίνει σε κάποιον που βρίσκεται στον χώρο αρκετό καιρό και μπορεί να τα κάνει όλα".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Dean Ambrose: «Θέλω να αγωνιστώ κόντρα στον Samoa Joe» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top