ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Με ποια πρώην diva του WWE μοιάζει η Δούκισσα Νομικού;

Την κοιτάζαμε... την ξανά κοιτάζαμε. Κάναμε ένα συνέδριο σαν ringsofpain.gr και το συζητήσαμε. Τον συσχετισμό τον σκέφτηκε ο Αλέξανδρος Ταβουλάρης και οι υπόλοιποι συμφώνησαν ομόφωνα.

Με ποια πρώην πρωταθλήτρια Divas του WWE μοιάζει η Ελληνίδα παρουσιάστρια και φωτομοντέλο, Δούκισσα Νομικού;

Η απάντηση είναι μια λέξη, που πρέπει να την πεις δύο φορές. Kelly Kelly. Ή αλλιώς Barbara Blank, αν προτιμάτε. Στη παραπάνω φωτογραφία που φτιάξαμε, φαίνεται πιο έντονα η ομοιότητα των δύο καλλονών.

Κάνοντας μια περιήγηση στο λογαριασμό των δύο στο Instagram, θα εντοπίσετε και άλλες ομοιότητες. Το αξιοπερίεργο είναι ότι το δικό μας κορίτσι έχει περισσότερους followers στο Instagram από την Barbie (305.000 η Δούκισσα, 304.000 η Barbie). Ωστόσο, η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί τις επόμενες ώρες.

Αν και στην τηλεόραση είχε ειπωθεί πως η Τζούλια Νόβα μοιάζει αρκετά με την Δούκισσα Νομικού, εμείς βρήκαμε κάτι πιο πλησιέστερο σε αυτό που ψάχνουμε.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Με ποια πρώην diva του WWE μοιάζει η Δούκισσα Νομικού; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top