ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Ανεβαίνει κατηγορία ο Donald Cerrone

Την απόφαση να αλλάξει κατηγορία κιλών πήρε ο Donald Cerrone δύο βδομάδες μετά την ήττα του από τον Rafael Dos Anjos όπως ανακοινώθηκε στη ζύγιση του UFC 195. O Tim Means θα είναι ο πρώτος αντίπαλός του.

Ο "Cowboy" έχει χτίσει τη φήμη ενός μαχητή που δεν κάθεται ποτέ ήσυχος δίνοντας αγώνες συνεχώς. Λίγο καιρό αφού δεν κατάφερε να γίνει ο Lightweight πρωταθλητής του UFC αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην κατηγορία των Welterweights.

Το ντεμπούτο του στη νέα βαρύτερη κατηγορία θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου στο main event του UFC Fight Night 82 στο Pittsburgh. Αντίπαλός του θα είναι ο Tim Means, ο οποίος έχει κερδίσει τους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες του. 

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ανεβαίνει κατηγορία ο Donald Cerrone Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top