ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Από face της εταιρίας σε part-timer;

Γνωρίζουμε πως ο John Cena ήταν ανέκαθεν ένας ιδιαίτερα δημοφιλής Superstar με υποχρεώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός ρινγκ. Τον έχουμε δει σε ταινίες, διαφημίσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκπομπές και shows διαφόρων ειδών.


Φαίνεται όμως πως από την νέα πια χρονιά οι προσφορές που θα δεχτεί ο μεγαλύτερος ίσως WWE Superstar θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο ανησυχούν οι ιθύνοντες της εταιρίας που τον ανέδειξε. Ο Cena απουσίαζε από το τελευταίο Monday Night RAW και αυτό μας έδωσε την αίσθηση ότι σταδιακά ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μεταβεί από το WWE στο χώρο του Hollywood.

Η αγάπη του για τον χώρο του pro wrestling και το WWE είναι δεδομένη και έχει αποδειχθεί από την σταθερή παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως ο Cena αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά καθώς και τα χρόνια έχουν περάσει και ο ίδιος γνωρίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία του να πραγματοποίησει όλα τα όνειρα του και κυρίως αυτά εκτός WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Από face της εταιρίας σε part-timer; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top