ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλα ονόματα στο Fastlane 2016

Το Fastlane είναι το τελευταίο pay per view του WWE πριν την WrestleMania 32 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα σενάρια ενόψει του μεγαλύτερο pro wrestling show του πλανήτη, μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Για το Fastlane διαφημίζονται οι Brock Lesnar και Chris Jericho. Ο Y2J επέστρεψε στο περασμένο Monday Night RAW, όπου και ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Royal Rumble Match της 24ης Ιανουαρίου. Ο Lesnar θα επιστρέψει στα προγράμματα του WWE την ερχόμενη Δευτέρα στο κόκκινο brand.

Επίσης, για το PPV διαφημίζονται ήδη και τα ονόματα των Bray Wyatt, Braun Strowman, Luke Harper, Erick Rowan, John Cena, Sheamus, Kevin Owens, Roman Reigns και Dean Ambrose.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μεγάλα ονόματα στο Fastlane 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top