ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Έκλεισε ο κύκλος του Αλέξη Σύρου στους Fighters!

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια έκλεισε ο κύκλος του Αλέξη Σύρου στους Fighters, καθώς πλέον είναι και επίσημο.

Τίτλοι τέλους μπήκαν ανάμεσα στον Αλέξη Σύρο και τους Fighters. Γεγονός που έγινε γνωστό έπειτα από δελτίο τύπου, το οποίο μπορείτε να διαβάσατε παρακάτω.

Να αναφέρουμε ότι η συνεργασία τους κράτησε δέκα χρόνια και πλέον ήρθε το διαζύγιο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της απόφασης κάνει λόγο για αλλαγή πλεύσης από τον Αλέξη Σύρρο.


Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:«Επιλέγοντας να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο τα τελευταία δύο χρόνια, ο Αλέξης Σύρος έφτιαξε τη δική του σχολή μένοντας όμως ως αθλητής των Fighters στην αγωνιστική ομάδα. Μια τακτική που όπως τονίζει ο δάσκαλός του σπανίως επιτυγχάνει.

Και όντως το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν η σταδιακή απομάκρυνσή του και τελικά η οριστική αποχώρησή του από την ομάδα. Σε συνεννόηση με τον μέχρι τώρα δάσκαλό του και επικεφαλή των Fighters κ. Κώστα Αθανασόπουλο χωρίζουν οι δρόμοι τους ομαλά και κλείνει ένας αποδοτικός δεκαετής κύκλος συνεργασίας.

Ο Αλέξης Σύρος, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής που ξεκίνησε την αγωνιστική του καταξίωση στους Fighters σε ηλικία 18 ετών. Ο Κώστας Αθανασόπουλος δήλωσε πως ο Αλέξης υπήρξε πολύ ταλαντούχος και θεαματικός αθλητής και τον ευχαριστεί για όσα έδωσε στην ομάδα των Fighters και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Αλέξης Σύρος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον δάσκαλό του για όσα τον έμαθε, αγωνιστικά και προπονητικά, ενώ παραδέχτηκε πως στην ομάδα των “Fighters”, «ανέβηκε» και ωρίμασε.

Τόνισε επίσης πως όλα τα παραπάνω του έδωσαν την απαραίτητη γνώση για να μάθει να κρατάει τη δική του σχολή».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Έκλεισε ο κύκλος του Αλέξη Σύρου στους Fighters! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top