ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Επιστρέφει ο Goldberg στο WWE ενόψει WrestleMania 32;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από καιρό, ο Bill Goldberg είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στα ρινγκ του pro wrestling, ώστε να κλείσει την καριέρα του με τον κατάλληλο τρόπο. Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα, ο βετεράνος παλαιστής δέχτηκε κρούση από το TNA, ωστόσο, το ''deal'' δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν διάφορα αμερικανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του WWE βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Goldberg και φέρονται μάλιστα να του έχουν προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας, προκειμένου να λάβει μέρος στην επερχόμενη WrestleMania 32, η οποία θα διεξαχθεί στο Dallas του Texas σε τρεις μήνες από τώρα.

Παρ' όλα αυτά, το TNA παραμένει στο ''κόλπο'' και εξακολουθεί να καταβάλλει προσπάθειες ώστε να κάνει δικό του τον Goldberg, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του WWE δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές στον πρώην WWE Superstar, με σκοπό να τον δελεάσουν. 

Item Reviewed: Επιστρέφει ο Goldberg στο WWE ενόψει WrestleMania 32; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top