ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

GOW 7: Με την Kerlehova από την Τσεχία θα παίξει η Tita Groueva!

Μετά από την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου WKU στη Γερμανία σε αγώνα 10 γύρων και απέναντι σε μία πολύ σκληρή αθλήτρια, η Τίτα Γκρούεβα (αθλήτρια του Zen Fighting Club και του Στέλιου Πολίτη) επανέρχεται στα ελληνικά ρινγκ , ξανά για διεκδίκηση Παγκοσμίου Τίτλου .

Μετά από τους παγκόσμιους τίτλους που κατέχει στα 55 και στα 57,5 kg , αυτή τη φορά ανοίγει άλλη μία κατηγορία παγκοσμίου τίτλου στα 52,6 kg , στο στυλ του Κ-1 σε έναν αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών . Αντιπαλός της η Τσέχα Michaela Kerlehova , πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήτρια της WAKO, σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες, αυτή της Τσεχίας. Η Κerlehova , η οποία έρχεται με 47 επαγγελματικούς αγώνες έχει και πυγμαχικό backround , ενώ είναι μία δυνατή και επιβλητική αθλήτρια .

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που διεκδικήθηκε παγκόσμιος τίτλος της WKU , ήταν από το Μιχάλη Ζαμπίδη στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου η απονομή έγινε από το Στέλιο Πολίτη και τον πρόεδρο της WKU κο Κλάους Νονεμάχερ .

Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της θα πετάξει αύριο Παρασκευή με τον προπονητή της Στέλιο Πολίτη για την Κολωνία , όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή. Προορισμός η δυνατή σχολή του Frank Filder (προπονητής kick boxing της εθνικής ομάδας της Γερμανίας) με πολλές και έμπειρες αθλήτρες , με σκοπό να βοηθήσουν την Τίτα στα σπάρινγκ καθώς τα ελληνικά δεδομένα δεν μπορούν πια να καλύψουν τις ανάγκες της .

Ο αγώνας αυτός θα είναι το main event της TOP TEN Main Card και αποδεικνύει πως με τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει, οι γυναίκες στο χώρο του kick boxing έχουν φτάσει να ανταγωνίζονται επάξια τους άνδρες του χώρου και να προσφέρουν εξίσου υψηλό θέαμα.

Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΪΣ στις 24 Ιανουαρίου 2016 , ώστε να εμψυχώσουμε την ελληνίδα πρωταθλήτρια και να πανηγυρίσουμε άλλη μία κατάκτηση παγκοσμίου τίτλου που φέρνει το ελληνικό γυναικείο kick boxing στην κορυφή των διεθνών rankings.

Με εκτίμηση
η ομάδα του Gods of War

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: GOW 7: Με την Kerlehova από την Τσεχία θα παίξει η Tita Groueva! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top