ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Guest ρόλο σε επεισόδιο του Supernatural ο Miz

Την εμφάνισή του στην δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας, "Supernatural", θα κάνει ο Miz. Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής του WWE, θα έχει έναν guest ρόλο παλαιστή σε επερχόμενο επεισόδιο.


Η εταιρεία παραγωγής της σειράς που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία επί μια δεκαετία (βρίσκεται στην 11η σεζόν) στο κανάλι CW των Η.Π.Α., έκλεισε συμφωνία με την κορυφαία εταιρεία pro wrestling, για την συμμετοχή του "The Awesome One".

Το επεισόδιο που θα εμφανιστεί ο Miz -στο οποίο η σειρά θα εστιάσει βαθύτερα στην επαγγελματική πάλη και τα μυστικά της- θα είναι το 15ο της φετινής σεζόν και αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Miz δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτόν που είχε τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο της καριέρας του στο WWE. Θα παριστάνει έναν νεαρό παλαιστή, φιλόδοξο και ταλαντούχο, ο οποίος θα είναι επίσης ευέξαπτος και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην κορυφή, κάτι που θα του επιφέρει μπελάδες.

Γιάννης Φωτιάδης

Κολλημένος με την μπάλα από τότε που γεννήθηκε, κολλημένος με το Pro Wrestling από τότε που το έμαθε. Έσπευσε να γίνει αθλητικός δημοσιογράφος και έχει γνωρίσει την δουλειά, σε περιοδικό, εφημερίδα, ραδιόφωνο και κυρίως σε site. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Guest ρόλο σε επεισόδιο του Supernatural ο Miz Description: Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Φωτιάδης
Scroll to Top