ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Heel turn του Ambrose ενόψει της Wrestlemania;

Μετά την ανακοίνωση της Stephanie McMahon στο τελευταίο Monday Night RAW σχετικά με το triple threat main event ματς του Fastlane, έχουν ακουστεί πολλά σενάρια τα οποία βέβαια οδηγούν στην Wrestlemania 32.


Στο τελευταίο PPV πριν την Wrestlemania οι Roman Reigns, Dean Ambrose και Brock Lesnar θα συγκρουστούν, με τον νικητή να εξασφαλίζει WWE World Heavywheight Championship ματς απέναντι στον Triple H.

Το επικράτεστερο σενάριο αυτή τη στιγμή θέλει τον Roman Reigns να κερδίζει, ώστε να αγωνιστεί κόντρα στον Triple H και να βάλει τέλος σε αυτή την αντιπαράθεση, η οποία ουσιαστικά ξεκίνησε μετά την Wrestlemania 30. Παράλληλα, πολλοί περιμένουν την παρέμβαση της Wyatt Family, η οποία θα εστιάσει την προσοχή της στον Brock Lesnar, κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε αγώνα ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bray Wyatt, εκτός αν τελικά γίνει η έκπληξη με τον Strawman. 

Αυτό αφήνει "στο περιθώριο" τον Dean Ambrose. O IC Champion πολύ δύσκολα θα στεφθεί νικητής στο Fastlane, για τον οποίο βέβαια υπάρχουν εδώ και μήνες φήμες για αγώνα εναντίον του Chris Jericho στο μεγάλο event. Ο αγώνας ανάμεσα στους δύο σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον ακόμη και αν παραμείνουν και οι δύο faces, καθώς πρόκειται για δύο χαρισματικούς παλαιστές με ικανότητες τόσο εντός ρινγκ, όσο και στο μικρόφωνο και γενικότερα στο storytelling.

Ωστόσο, αυτό που θα έδινε μία έξτρα «γεύση» στη μάχη τους για το Intercontinental Championship θα ήταν ένα heel turn ενός εκ των δύο. Πράγματι, το heel turn του Y2J μοιάζει πιο πιθανό, όμως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν βλέπαμε τελικά αλλαγή του σκηνικού και τον Dean Ambrose στην «σκοτεινή πλευρά». Άλλωστε, εδώ και 2 χρόνια ο Dean είναι από τα αγαπημένα παιδιά του WWE Universe και σίγουρα ένα heel turn του θα άλλαζε το σκηνικό και σίγουρα θα επηρέαζε και την σχέση του με τον Roman Reigns.

Item Reviewed: Heel turn του Ambrose ενόψει της Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top