ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Heel turn για Jericho πριν τη WrestleMania;

Τις προάλλες ο Chris Jericho είχε δηλώσει μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι δεν θα είναι παρών στη φετινή WrestleMania, σκορπώντας απογοήτευση στους οπαδούς του.


Εντούτοις, λίγες μέρες αργότερα, ο επονομαζόμενος ''Y2J'' έκανε την απρόσμενη εμφάνιση του κατά τη διάρκεια του RAW, ανακοινώνοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Royal Rumble match που θα λάβει χώρα στο ομώνυμο PPV της 24ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 44χρονος βετεράνος Superstar ενδέχεται να πραγματοποιήσει heel turn πριν την επικείμενη WrestleMania 32 και εν συνεχεία να συνάψει κόντρα με τον κάτοχο του Intercontinental championship, Dean Ambrose.

Τις φήμες αυτές πυροδότησε μια ανακοίνωση του WWE μέσω e-mail, η οποία ανέφερε ότι στο προσεχές επεισόδιο του SmackDown ο Jericho θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Sheamus, απέναντι στους Dean Ambrose και Roman Reigns. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το γεγονός αυτό είναι πολύ πιθανό να προμηνύει κάποιο heel turn του Jericho.

Item Reviewed: Heel turn για Jericho πριν τη WrestleMania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top