ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Επιστρέφει ο Hogan στο WWE;

Το καλοκαίρι του 2015 ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Hulk Hogan, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο στη διάρκεια του οποίου ο θρυλικός παλαιστής χρησιμοποιούσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και καταφερόταν προσβλητικά απέναντι στην μαύρη φυλή.

Όπως αναμενόταν, ο Hogan μπήκε αμέσως στη δυσμένεια των ιθυνόντων του WWE, οι οποίοι έλυσαν άμεσα τη συνεργασία τους με τον ''Hulkster'' και εν συνεχεία διέγραψαν από παντού το όνομα του. Από τότε κι έπειτα, ο Hogan βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αφού σύσσωμος ο χώρος του pro wrestling του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τις ΗΠΑ, οι σχέσεις του Hogan με τη διοίκηση του κορυφαίου promotion έχουν αποκατασταθεί πλήρως και οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν τον γερόλυκο Superstar να επιστρέφει στο promotion του Connecticut και να λαμβάνει μέρος στη φετινή WrestleMania, η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Βεβαίως, πρόκειται απλά για φημολογία και φυσικά δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Item Reviewed: Επιστρέφει ο Hogan στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top