ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Impact Wrestling 12/1/2016: Επιτυχές ξεκίνημα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Kurt Angle αφού κέρδισε τον Drew Galloway. Όλα ή τίποτα για τον Matt Hardy, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Jeff Hardy. Κέρδισε το King Of The Mountain Championship o Eric Young.


O EC3 άνοιξε το show ευχαριστώντας τον Tyrus για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει και μιλώντας για τη νίκη του κόντρα στον Matt Hardy. Ο Jeff Hardy τον διέκοψε και ζήτησε αγώνα για τον τίτλο, μιας και μπορεί πλέον να παλεύει. Ο EC3 αρνήθηκε και κάλεσε οποιοδήποτε νέο ταλέντο να έρθει και να παλέψει με τον Jeff. Ο άγνωστος μέχρι πρότινος Shynron απάντησε στο κάλεσμα αλλά ηττήθηκε φυσικά.

Οι Beautiful People και το Dollhouse ξεκίνησαν τη μάχη τους από τα παρασκήνια και οδηγήθηκαν στο ρινγκ σε Street Fight. Το Dollhouse εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα μιας και η Awesome Kong και η Jade είχαν τη βοήθεια των Rebel και Marti Bell για τη νίκη.

Οι Beer Money διοργάνωσαν ένα Beer Bash για να γιορτάσουν την επανένωσή τους. Ο Eric Young και ο Bram τους διέκοψαν με τον Young να απαιτεί από τον Roode να υπερασπιστεί το King Of The Mountain Championship με τον πρωταθλητή να δέχεται. Ο Young εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που επικράτησε από την ανάμειξη του James Storm και του Bram και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.

Το νέο talk show του Mr. Anderson με τίτλο "Huh?" έκανε ντεμπούτο με καλεσμένο τον Matt Hardy. O Anderson προσπάθησε να μπει στο κεφάλι του Matt ο οποίος δήλωσε πως θα κυνηγήσει τον τίτλο και θα κάνει στον EC3 μια πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Οι Wolves και ο Tigre Uno κέρδισαν τους Eli Drake, Jessie Godderz και DJ Z αφού ο τελευταίος κόστισε τη νίκη στην ομάδα του λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς των παρτενέρ του.

Ο Matt Hardy πρότεινε στον EC3 να υπερασπιστεί εναντίον του τον τίτλο στο επόμενο επεισόδιο και αν δεν κερδίσει ούτε αυτή τη φορά να αποχωρήσει από το ΤΝΑ. Ο πρωταθλητής είπε ότι θα δεχτεί μόνο αν ο αγώνας είναι Last Man Standing. Ο Hardy το αποδέχτηκε και οδηγήθηκε σε συμφωνία με τον TNA World Heavyweight Champion.

O Kurt Angle αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του τον Drew Galloway, τον οποίο και νίκησε με Angle Slam από το τρίτο σκοινί. Μετά οι δυο παλαιστές έδωσαν τα χέρια ως ένδειξη σεβασμού.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 12/1/2016:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Shynron
- Το Dollhouse (Awesome Kong & Jade) κέρδισαν τις Beautiful People (Velvet Sky & Madison Rayne)
- O Eric Young κέρδισε τον Bobby Roode (νέος King Of The Mountain Champion)
- Οι Wolves & Tigre Uno κέρδισαν τους Eli Drake, Jessie Godderz & DJ Z
- O Kurt Angle κέρδισε τον Drew Galloway

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 12/1/2016: Επιτυχές ξεκίνημα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top