ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Impact Wrestling 19/1/2016: Μπήκε στη "σκοτεινή πλευρά" ο Matt Hardy

Ο Matt Hardy σόκαρε τον κόσμο κάνοντας heel turn στο main event και κερδίζοντας το TNA World Heavyweight Championship χάρη στη βοήθεια του Tyrus. Ο Lashley θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Kurt Angle, παρέμεινε Knockouts Champion η Gail Kim.


O Jeff Hardy κάλεσε στο ρινγκ τον Matt λέγοντάς του πως έχει ένα άσχημο προαίσθημα για τη βραδιά αλλά ο Matt τον καθησύχασε. Ο Tyrus τους διέκοψε και μπλέχτηκε σε διαμάχη με τον Jeff που οδήγησε σε αγώνα. Η αναμέτρηση έληξε με DQ υπέρ του Hardy αφού ο Tyrus έσπρωξε τον διαιτητή και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον αντίπαλό του.

Οι Wolves έδιναν συνέντευξη στα παρασκήνια όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο Crazzy Steve και μετά από λίγο τους επιτέθηκε ο Abyss. Μια νέα ομάδα φαίνεται πως δημιουργείται.

Η Gail Kim δεν πτοήθηκε από τις προσπάθειες του Dollhouse να της κοστίσει τον γυναικείο τίτλο και κατάφερε να κερδίσει την Awesome Kong πετώντας πάνω της την Jade μετά από Eat Defeat.

Οι Beer Money απαίτησαν από τους Bram και Eric Young να εμφανιστούν στο ρινγκ αλλά ανταποκρίθηκαν ο Eli Drake και ο Jessie Godderz. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε αγώνα τον οποίο κέρδισαν οι Beer Money.

O Kurt Angle βγήκε στο ρινγκ για να ανακοινώσει τον επόμενο αντίπαλό του. Πριν προλάβει να πει το όνομα τον διέκοψε ο Lashley ο οποίος εξέφρασε το σεβασμό του και ζήτησε από τον Angle να είναι αυτός ο αντίπαλός του. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1996 δέχτηκε.

Το αγωνιστικό του ντεμπούτο στα εβδομαδιαία Impact έκανε ο Mike Bennett ο οποίος υπερκέρασε το εμπόδιο του Pepper Parks.

Στα παρασκήνια ο Matt Hardy μαζί με τη γυναίκα του Rebi πήγαν να δουν τον Jeff Hardy ο οποίος είχε χτυπημένο το γόνατό του και τον προέτρεψαν να πάει στο νοσοκομείο. Ο Jeff ήταν διστακτικός αλλά δέχτηκε.

Έπειτα ήρθε η σειρά του Last Man Standing Match για τον τίτλο του TNA. O Hardy μας προϊδέασε για το τι θα ακολουθούσε όταν έκανε low blow στον EC3 και χρησιμοποίησε σφυρί που του έδωσε η γυναίκα του. Έπειτα, εμφανίστηκε ο Tyrus ο οποίος επιτέθηκε στον EC3 πηγαίνοντας με το μέρος του Matt. Όταν ο EC3 σηκώθηκε πριν το 10 δέχτηκε εκ νέου επίθεση από τον Matt με τη ζώνη. Τελικά δεν άντεξε. Μετά τον αγώνα ο Matt έκανε λεκτική επίθεση στο κοινό και είπε πως πρόσφερε περισσότερα στον Tyrus από τον EC3. Τέλος, έκανε con-chair-to στον πρώην πρωταθλητή.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 19/1/2016:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Tyrus με DQ
- H Gail Kim κέρδισε την Awesome Kong (παρέμεινε TNA Knockouts Champion)
- Οι Beer Money κέρδισαν τους Eli Drake & Jessie Godderz
- O Mike Bennett κέρδισε τον Pepper Parks
- O Matt Hardy κέρδισε τον EC3

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 19/1/2016: Μπήκε στη "σκοτεινή πλευρά" ο Matt Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top