ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Impact Wrestling 26/1/2016: Αδίστακτος Matt Hardy

Στην εικόνα βλέπετε τον Jeff Hardy σε φορείο, ως αποτέλεσμα των ενεργειών του "αναγεννημένου" Matt Hardy στο Impact. Διεξήχθη το Feast Or Fired με τον Drew Galloway να πηγαίνει για τον παγκόσμιο τίτλο και τον Grado να αποχαιρετά. Παράξενη ομάδα δημιούργησαν οι Crazzy Steve, Abyss και μια μυστηριώδης γυναίκα.

Ο Jeff Hardy κάλεσε στο ρινγκ τον αδερφό του για να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο Matt, υπό τη συνοδεία της Reby και του Tyrus, καταφέρθηκε εναντίον των πάντων, ακόμα και του ίδιου του του αδερφού. Ο Jeff του ζήτησε να υπερασπιστεί το TNA World Heavyweight Championship εναντίον του κι αυτός δέχτηκε.

Σειρά είχε το Feast Or Fired όπου πήραν μέρος διάφοροι παλαιστές. Ο Grado ήταν ο πρώτος που πήρε βαλίτσα, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά οι Drew Galloway, Eli Drake και James Storm. Αργότερα ανοίχτηκαν οι βαλίτσες και ο Galloway πήρε αγώνα για το TNA World Heavyweight Championship, o James Storm για τα TNA Tag Team Championships και ο Eli Drake για το King Of The Mountain Championship ενώ ο Grado απολύθηκε.

O Tigre Uno υπερασπίστηκε επιτυχημένα το X-Division Championship κόντρα στους DJ Z και Mandrews. Έπειτα, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Gregory Helms, ο οποίος του είπε να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί τον τίτλο στο επόμενο επεισόδιο εναντίον του.

Η Awesome Kong κέρδισε την Velvet Sky, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό αφού συνέχισε την επίθεση μετά το πέρας του αγώνα. Η Madison Rayne ήρθε να βοηθήσει την παρτενέρ της αλλά επενέβη το Dollhouse.

Οι Wolves κάλεσαν στο ρινγκ τον Crazzy Steve και τον άντρα που τους επιτέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Εμφανίστηκε μια περίεργη γυναίκα που έκανε την εισαγωγή για τον Crazzy Steve, ενώ ο δεύτερος άντρας αποδείχτηκε πως ήταν ο Abyss. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αλλά ο αγώνας έληξε με DQ αφού ο Crazzy Steve χρησιμοποίησε οξύ, ενώ ανάμειξη είχε και η μυστηριώδης γυναίκα που συμπεριφερόταν σαν ζόμπι.

Ο αγώνα του Matt με τον Jeff Hardy δεν έγινε ποτέ αφού ο Eric Young επενέβη πριν αρχίσει φωνάζοντας πως ο Jeff δεν θα έπρεπε να είναι πρώτος διεκδικητής και του επιτέθηκε μαζί με τον Bram με τον Matt να κοιτάει. Οι Beer Money ήρθαν να βοηθήσουν και με τη σειρά τους μπλέχτηκαν οι Crazzy Steve και Abyss. Μετά ήρθε και ο Kurt Angle αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Matt και τον Tyrus. Ο Young και ο Bram επέστρεψαν για να χτυπήσουν ξανά τον Jeff με τον Matt να αποχωρεί.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 26/1/2016:

- Οι Drew Galloway, Eli Drake, James Storm και Grado κέρδισαν στο Feast Or Fired Match
- O Tigre Uno κέρδισε τους DJ Z και Mandrews (παρέμεινε X-Division Champion)
- H Awesome Kong κέρδισε τη Velvet Sky
- Οι Wolves κέρδισαν τους Abyss & Crazzy Steve με DQ


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 26/1/2016: Αδίστακτος Matt Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top