ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Impact Wrestling 5/1/2016: Επέστρεψε στην κορυφή ο EC3

Το Impact έκανε το ντεμπούτο του στο Pop με τον EC3 να κατακτά για δεύτερη φορά το TNA World Heavyweight Championship, κερδίζοντας καθαρά τον Matt Hardy στον τελικό. Έκανε ντεμπούτο ο Mike Bennett, επανενώθηκαν οι Beer Money. Στο πλευρό του Dollhouse η Awesome Kong.

Η Dixie Carter καλωσόρισε το κοινό στο πρώτο επεισόδιο στο νέο κανάλι. Ο Ethan Carter III τη διέκοψε και είχε μια μικρή αψιμαχία μαζί της. Στη συζήτηση παρενέβη ο Matt Hardy ο οποίος μετά δέχτηκε επίθεση από τον Eric Young, τον οποίο βοήθησε ο EC3. O Lashley ήρθε για να βοηθήσει τον Hardy.

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ EC3 και Lashley ακολούθησε. Ο EC3 πήρε τη νίκη με roll up έχοντας τη βοήθεια του Tyrus που απέσπασε την προσοχή του Lashley.

O Kurt Angle μίλησε για την απόσυρσή του και τους τελευταίους αγώνες που θα δώσει στο προσεχές μέλλον ενώ ανακοίνωσε πως στο main event του επόμενου επεισοδίου θα αντιμετωπίσει τον Drew Galloway, τον οποίο αποκάλεσε το μέλλον του TNA. Ο Jessie Godderz και ο Eli Drake διαφώνησαν και πήγα στο ρινγκ αλλά τις έφαγαν από τον Angle και τον Galloway.

Στο δεύτερο ημιτελικό ο Matt Hardy βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Eric Young. Ο Hardy πήρε τη νίκη κάνοντας Twist Of Fate την ώρα που ο Eric Young βρισκόταν στον αέρα αφού είχε πηδήξει από το τρίτο σκοινί.

Ο Bram αποδέχτηκε το Open Challenge του Bobby Roode για το King Of The Mountain Championship αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Eric Young και επιτέθηκε με τον Bram στον νικητή. Ο James Storm εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον Roode. Αφού τους καθάρισαν, ο Storm εξήγησε γιατί επέστρεψε στο TNA και πρότεινε στον Roode να επανενωθούν σαν Beer Money. Ο Roode το σκέφτηκε για λίγο αλλά τελικά δέχτηκε.

Οι Beautiful People συνεργάστηκαν με την Gail Kim λόγω της εγκυμοσύνης της Angelina Love και κέρδισαν το Dollhouse. Οι ηττημένες επιτέθηκαν στις νικήτριες ώσπου να εμφανιστεί η Awesome Kong, η οποία όμως επιτέθηκε στις Beautiful People και πήρε το μέρος του Dollhouse.

Η Maria Kanellis παρουσίασε το νέο απόκτημα του TNA, τον Mike Bennett, ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό του σαν το θαύμα που θα σώσει το pro-wrestling ενώ προειδοποίησε πως θα κυνηγήσει τον μεγάλο τίτλο του ΤΝΑ.

Πριν ξεκινήσει το main event o Jeff Hardy πρότεινε στον Tyrus να πάνε παρασκήνια ώστε να παλέψουν καθαρά ο EC3 και ο Matt Hardy με το σωματοφύλακα του EC3 να δέχεται. Παρ' όλα αυτά ο EC3 κατάφερε να επανακτήσει το TNA World Heavyweight Championship με One Percenter από το τρίτο σκοινί.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 5/1/2016:

- Ο EC3 κέρδισε τον Lashley
- O Matt Hardy κέρδισε τον Eric Young
- O Bobby Roode κέρδισε τον Bram (παρέμεινε King Of The Mountain Champion)
- Οι Beautiful People (Velvet Sky & Madison Rayne) & Gail Kim κέρδισαν το Dollhouse (Rebel, Marti Bell & Jade)
- O EC3 κέρδισε τον Matt Hardy (νέος TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 5/1/2016: Επέστρεψε στην κορυφή ο EC3 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top