ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Jedrzejczyk εναντίον Gadelha το καλοκαίρι!

Η Joanna Jedrzejczyk θα αντιμετωπίσει την Claudia Gadelha το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου. Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ματς θα είναι μια ακόμα ρεβάνς για τις δύο μαχήτριες.

Ένα μεγάλο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου απέναντι στην Joanna Jedrzejczyk και την Claudia Gadelha. Δύο μαχήτριες που έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη και παλιότερα.


Τότε νικήτρια ήταν στις λεπτομέρειες η Joanna Jedrzejczyk. Αυτό σημαίνει πως και ο τωρινός τους αγώνας θα έχει τρομερή σημασία και ότι είναι ανοιχτός. Συγκεκριμένα στο Ultimate Fighter 23 κλήθηκαν οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της strawweight κατηγορίας.

Μάλιστα θα κοουτσάρουν τις ομάδες τους αλλά και παράλληλα θα βρεθούν και αντιμέτωπες. Όλοι μας περιμένουμε το συγκεκριμένο αγώνα με μεγάλη ανυπομονησία.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Jedrzejczyk εναντίον Gadelha το καλοκαίρι! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top