ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Jedrzejczyk εναντίον Gadelha το καλοκαίρι!

Η ρεβάνς τους ήταν γνωστό ότι θα γίνει εδώ και καιρό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως ήταν η ημερομηνία, κάτι που φρόντισε να γίνει γνωστό. Η Joanna Jedrzejczyk και η Claudia Gadelha θα αγωνιστούν στις 8 Ιουλίου.

Οι δύο μαχήτριες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί και πάλι. Συγκεκριμένα το 2014 αναμετρήθηκαν με την Jedrzejczyk να παίρνει τη νίκη. Να αναφέρουμε ότι εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό το γεγονός ότι θα υπήρχε και ρεβάνς.


Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Τελικά η Joanna Jedrzejczyk και η Claudia Gadelha θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 8 Ιουλίου του 2016, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κοουτσάρισμα, συμμετέχοντας στο Ultimate Fighter. Ο τελικός θα γίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Jedrzejczyk εναντίον Gadelha το καλοκαίρι! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top