ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ο John Cena ανάρτησε φωτογραφία του AJ Styles στο Instagram

Το τελευταίο διάστημα, το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των φίλων του WWE, είναι η επικείμενη ενσωμάτωση του AJ Styles στο promotion του Connecticut. 

Ο κορυφαίος αστέρας της εταιρίας και πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, John Cena, ανάρτησε χθες μέσω Instagram μια φωτογραφία του πρώην παλαιστή του TNA, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι.

Εικάζεται ότι ο 38χρονος Superstar θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προμηνύσει την έλευση του Styles στο κορυφαίο promotion, ωστόσο, ο ''Champ'' συνηθίζει να κάνει περίεργες και ανεξήγητες αναρτήσεις στους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός σχολιάστηκε και επίσημα από το WWE, μέσω ενός κειμένου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του promotion:

'' Είναι γνωστό ότι ο John Cena αναρτά περίεργα πράγματα στα social media. Μήπως όμως γνωρίζει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή; Μήπως οι φήμες που θέλουν τον AJ Styles να έρχεται στο WWE ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Ή μήπως ο Cena ρίχνει λάδι στη φωτιά; ''

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Cena:Item Reviewed: Ο John Cena ανάρτησε φωτογραφία του AJ Styles στο Instagram Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top