ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

John Cena: Χειρουργείο και μένει πάλι εκτός δράσης!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται ότι μπήκε το 2016 για τον John Cena καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος θα περάσει για άλλη μία φορά από την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας προβλήματος στον ώμο του.

Τελευταίος του αγώνας ήταν στο live event στις 30 Δεκεμβρίου εναντίον του Alberto Del Rio, ενώ απουσίαζε στο τελευταίο Monday Night RAW. Παράλληλα, εμφανίστηκε στα γυρίσματα του Smackdown που θα προβληθεί σήμερα (7/1) χωρίς όμως να αγωνίζεται σε κάποιον αγώνα.

Στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε τα εξής: 

«Μάλλον ένα ανάποδο ξεκίνημα στο 2016 καθώς αύριο πάω στο Birmingham για χειρουργείο στον ώμο. Η ζωή είναι γεμάτη πισωγυρίσματα, όμως δεν τα παρατάω ποτέ».

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ο Cena θα μείνει ξανά εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα, η διάρκεια του οποίου θα γνωστοποιηθεί σύντομα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να μείνει εκτός Wrestlemania, για πρώτη φορά μετά την Wrestlemania 19.

Αυτό βέβαια αλλάζει εκ νέου τα σχέδια της εταιρίας, καθώς οι ιθύνοντες του WWE φαίνεται να είχαν καταλήξει σε αναμέτρηση του John Cena με τον Undertaker, κάτι το οποίο τελικά πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Item Reviewed: John Cena: Χειρουργείο και μένει πάλι εκτός δράσης! Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top