ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Μπήκε ο επίλογος του Σταύρου Γρηγορακάκη στο kickboxing!

Η καριέρα του Σταύρου Γρηγορακάκη στο kickboxing και το muay thai σταματάει οριστικά. Ωστόσο ένα νέο κεφάλαιο για εκείνον αρχίζει και συγκεκριμένα στρέφεται προς την επαγγελματική πυγμαχία.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Σταύρος Γρηγορακάκης ήταν αθλητής του kickboxing και του muay thai. Η καριέρα του ήταν αρκετά αξιόλογη. Όμως κάποια στιγμή το κάθε τι στη ζωή σου τελειώνει και μπαίνει ένας επίλογος, για να αρχίσει κάτι νέο.

Έτσι, ο «Hulk» αποφάσισε μετά και από επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Νάσος Αργυρόπουλος, να σταματήσει το kickboxing και το muay thai και να στραφεί στην επαγγελματική πυγμαχία. Να αναφέρουμε ότι ο Νάσος Αργυρόπουλος είναι πλέον προπονητής του, ενώ στην επαγγελματική πυγμαχία είχε παίξει αγώνα στο παρελθόν στο ΣΕΠ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης είδησης, έγινε γνωστή επίσης και η λύση της συνεργασίας του Έλληνα αθλητή με τον ηγέτη του Nas Camp.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μπήκε ο επίλογος του Σταύρου Γρηγορακάκη στο kickboxing! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top