ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Ανθή Λινάρδου: Μάθαινε kickboxing για να προστατευτεί από το σύζυγο της

Η ιστορία της Ανθής Λινάρδου έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η 37χρονη γυναίκα ένιωθε αφόρητη ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να παρακολουθήσει αρχικά μαθήματα αυτοάμυνας και στη συνέχεια, kickboxing, για να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, η Ανθή πήγε σε δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ώστε να μπορέσει να προστατεύσει τον εαυτό της. Η ίδια ισχυριζόταν πως μπορεί ο σύζυγος της πάνω στα νεύρα του να την χτυπήσει στα πόδια.

Αρχικά, ξεκίνησε από μαθήματα αυτοάμυνας για να συνεχίσει σε κάτι πιο σκληρό, το kickboxing. Έτσι, πραγματοποίησε την είσοδο της στον χώρο των πολεμικών τεχνών, πραγματοποιώντας σκληρές προπονήσεις.

Η ιστορία εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο συζυγοκτόνος συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και η σωρός της αδικοχαμένης Ανθής.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ανθή Λινάρδου: Μάθαινε kickboxing για να προστατευτεί από το σύζυγο της Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top