ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Kurt Angle: «Πιστεύω ότι θα ενταχθώ στο WWE Hall of Fame»


Στην ιστοσελίδα του Sports Illustrated's Extra Mustard μίλησε ο Kurt Angle και εκτός από τη νέα πρόταση του TNA, σχολίασε τη σχέση του με το WWE.

"Σχετικά με το WWE, δεν πρόκειται να τους μιλήσω. Ωστόσο, ξέρω ότι οι ικανότητες μου είναι καλύτερες από ποτέ. Αν το WWE νομίζει ότι είμαι πολύ μεγάλος ή ότι το σώμα μου δεν αντέχει ή ότι έχω πρόβλημα με τα φάρμακα, κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει γιατί είμαι «καθαρός» εδώ και δύο χρόνια και εννιά μήνες, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει να κάνει με το ταλέντο μου".

Συνέχισε λέγοντας:

"Υπάρχει λόγος που με έχουν προσπεράσει. Πρέπει να θυμάστε ότι το WWE είναι μία εταιρία γνωστή στο ευρύ κοινό και οφείλει να λογοδοτεί για όσους προσλαμβάνει. Έχω κάνει πολλά λάθη το διάστημα 2008-2013 και ήμουν ανεύθυνος και το TNA με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα μου, οπότε πρέπει να τους ευχαριστήσω για αυτό. Μου έδωσαν χρόνο να ξεκουραστώ και να συνέλθω. Ίσως κάποια στιγμή βρεθώ ξανά στο WWE. Πιστεύω ότι θα καταλήξω στο Hall of Fame. Δεν ξέρω βέβαια αν θα με άφηναν να αγωνιστώ ξανά, αυτό εξαρτάται και από εκείνους και από μενα. Σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να το δουν, θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kurt Angle: «Πιστεύω ότι θα ενταχθώ στο WWE Hall of Fame» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top