ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Lesnar τραυμάτισε τον Del Rio;

Χθες (29/1) έγινε γνωστός ο τραυματισμός του πρώην U.S Champion, Alberto Del Rio, χαμηλά στην μέση. Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση σχετικά με το μέγεθος του τραυματισμού, ούτε για το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Μεξικανός.


Ο Del Rio δεν αγωνίστηκε αυτή τη βδομάδα σε RAW και Smackdown, ενώ ο αγώνας του σε live event αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί. Σύμφωνα με το Wrestling Observer, ο τραυματισμός του Del Rio συνέβη εξαιτίας ενός vertical suplex του Brock Lesnar κατά τη διάρκεια του Royal Rumble ματς. Για τον Lesnar έχει ειπωθεί ξανά στο παρελθόν ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ρινγκ, όμως είναι η πρώτη φορά που κάποιος μένει εκτός δράσης εξαιτίας του.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι ο Del Rio θα επανεξεταστεί αυτή τη Δευτέρα και τότε θα μάθουμε για την επιστροφή του. Πάντως, όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι του WWE έχουν στο μυαλό τους άλλον έναν αγώνα ανάμεσα σε Del Rio και Kalisto για το U.S Championship, ο οποίος ίσως διεξαχθεί στο Fastlane, αν έχει επιστρέψει βέβαια ο πρώην U.S Champion.

Item Reviewed: Ο Lesnar τραυμάτισε τον Del Rio; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top