ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Ανανεώνεται για τρίτη σεζόν το Lucha Underground


Το υπερεπιτυχημένο Lucha Underground φαίνεται πως θα πάει και για τρίτη σεζόν αφού οι υπεύθυνοι έκαναν τη σχετική ενημέρωση στους παλαιστές.

Ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Lucha Underground έκαναν meeting με όλους τους συντελεστές του show, συμπεριλαμβανομένων των παλαιστών, για να τους ενημερώσουν πως το show θα έχει και τρίτη σεζόν. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση πως σε λίγους μήνες το Lucha Underground θα βρίσκεται και στο iTunes για όσους δεν έχουν το El Rey Network.

Αυτές τις ημέρες γίνονται τα τελευταία γυρίσματα της δεύτερης σεζόν. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ανανεώνεται για τρίτη σεζόν το Lucha Underground Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top