ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Ικανοποιημένοι με τον Manny Andrade στο WWE

Στις 8 Ιανουαρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε live event του ΝΧΤ o πρώην παλαιστής του CMLL, La Sombra, ο οποίος πλέον χρησιμοποιεί το κανονικό του όνομα, Manny Andrade.
 

Στον πρώτο του αγώνα κόντρα στον Riddick Moss στέφθηκε νικητής, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι απέσπασε ιδιαιτερα θετικά σχόλια για την παρουσία του, καθώς και ευχετήρια μηνύματα από παλαιστές του CMLL.


Παράλληλα, οι άνθρωποι του WWE είναι πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια του Μεξικανού να μάθει καλά την αγγλική γλώσσα, ώστε να μπορέσει να έχει μέλλον στην εταιρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο original Sin Cara δεν κατέβαλε ποτέ προσπάθεια πάνω στα Αγγλικά και αυτός ηταν ένας από τους λόγους που δεν πήρε ποτέ το push που ήθελαν να του δώσουν οι ιθύνοντες της εταιρίας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ικανοποιημένοι με τον Manny Andrade στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top