ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Δηλώσεις - φωτιά από Marku, ανακοίνωση από Μπιτάκου


Το No Limits συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και αναμένεται να πραγματοποιήσει δυνατό comeback με ισχυρές μάχες.


Η νούμερο ένα μάχη που είναι στα σκαριά για το show της δεκαετίας δεν είναι άλλο από εκείνο ανάμεσα στον Florian Marku και τον Μελέτη Κακουμπάβα. Ο ''TNT'' έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook πως ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει με τον καλύτερο, αλλά εκείνος δεν παίζει με αυτόν.

Η promoter του No Limits έβαλε την τάξη στα πράγματα με την παρακάτω σημαντική ανακοίνωση:

«Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με δύναμη ψυχής ελπίδα και αγωνιστικότητα !!!Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σε οτι αφορά τον πολυαναμενόμενο αγώνα ΦΛΟΡΙΑΝ -Κακουμπάβα, ότι όπως παντα δεκα χρόνια τώρα εστιάζω πάντα τη στρατηγική μου σε αγώνες που ο κόσμος ζητάει να δει και έτσι εξάλλου κλείστηκαν τα πιο σπουδαία ντέρμπι όπως Μπιτάκος-Καπώνης, Τζώρος-Στοφορίδης,Σοκόλης-Σταυρόπουλος,Ιωαννίδης-Ξερικός,Ιωαννίδης-Κβινιασβίλι,Κατσινόπουλος-Μπατζέλας,τετράδα με ΦΛΟΡΙΑΝ-Μελέτη-Εξακουστίδη,Μπένοβ-ΦΛΟΡΙΑΝ κοκ….
Έτσι αφού το κοινό μας ήθελε να δει το ξεκαθάρισμα μεταξύ ΦΛΟΡΙΑΝ-Μελέτη , έκανα πλήρως αποδεκτούς τους οικονομικούς όρους της πλευράς ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑ και μάλιστα τους έδωσα το περιθώριο να επιλέξουν ημερομηνία μια και επικαλούνται υποχρεώσεις στη Ρωσία.Ο Μελέτης όπως και ο ΦΛΟΡΙΑΝ αλλά και όλοι πι γνωστοί kick boxers έγιναν γνωστοί μέσα απο το No Limits και σίγουρα θα χαρώ συμμετέχουν στο επετειακό που σφραγίζει την ιστορία πρόοδο θεμελίωςη και εξέλιξη του δυναμικού αθλητισμού στη χώρα μας! Πρεπει ολοι να καταλάβουμε οτι ο κόσμος θέλει μόνο αληθινές και δυνατές ΜΑΧΕΣ να βλέπει για να γεμίζει τα στάδια οπως κάποτε και να βγαίνουν κερδισμένοι ολοι οι εμπλεκόμενοι!
Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία οταν αρνήθηκε ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ να παίξει με το ΜΠΙΤΑΚΟ για να απογειώσουμε το χωρο μας ξανα! Ευχομαι να δούμε το παιχνίδι ΦΛΟΡΙΑΝ -ΚΑΚΟΥΜΠΑΒΑ αλλα διαβεβαιώνω τους οπαδούς μας οτι ακομα και εαν δεν παίξει ο ΜΕΛΕΤΗΣ θα εχουν μετα απο χρονια τη μεγάλη ευκαιρία να θαυμάσουν τον παγκόσμιο πλέον πρωταθλητή ΦΛΟΡΙΑΝ Μαρκου απέναντι σε μεγάλο ονομα της διεθνούς μαχητικής σκηνής αλλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι άξια της μεγάλης ιστορίας του πρώτου μαχητικού show της χωρας !!!»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δηλώσεις - φωτιά από Marku, ανακοίνωση από Μπιτάκου Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top