ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Matt Hardy: '' Θέλω να κάνω το TNA σπουδαίο ''


Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Scott Fishman του περιοδικού Channel Guide, παραχώρησε προ ημερών ο πρώην πρωταθλητής του TNA, Matt Hardy. 


Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, αν σκοπεύει να επιστρέψει στο WWE όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το TNA, ο βετεράνος παλαιστής τόνισε χαρακτηριστικά ότι την περίοδο αυτή είναι πλήρως αφοσιωμένος στο promotion του Orlando, το οποίο επιθυμεί να αναβαθμίσει και να κάνει σπουδαίο, όπως υπογράμμισε. Παρ' όλα αυτά, ο 41χρονος Αμερικανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στα ρινγκ του WWE.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο Hardy:

'' Αυτή τη στιγμή στέκομαι στην κορυφή του TNA και ανεμίζω περήφανα τη σημαία του. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Φεβρουάριο. Προφανώς και θα πω ''ποτέ μη λες ποτέ'', αλλά η επιθυμία μου αυτό το διάστημα είναι να αναβαθμίσω το TNA και να το κάνω σπουδαίο. Πιστεύω ότι η βιομηχανία του wrestling, οι παλαιστές και οι οπαδοί έχουν ανάγκη το TNA και πρέπει να είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Σκοπός μου είναι να μεγαλώσω το TNA και να το κάνω να πετύχει. Όσον αφορά το απώτερο μέλλον μου, μου αρέσει να αφήνω τον κόσμο να μαντεύει! ''

Item Reviewed: Matt Hardy: '' Θέλω να κάνω το TNA σπουδαίο '' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top