ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Ποια είναι τα πλάνα του Matt Hardy για το μέλλον;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τους Hardy Boyz και το ενδεχόμενο επιστροφής τους στο WWE.


Οι ίδιοι σίγουρα δεν μένουν «ασυγκίνητοι» μπροστά στην πιθανή ένταξη τους στο WWE Hall of Fame ή στο να έχουν ένα ακόμη πετυχημένο πέρασμα από την εταιρία που τους έκανε διάσημους πριν 15 χρόνια.

Τα συμβόλαια τους πράγματι λήγουν σε μερικούς μήνες, όμως ο Matt Hardy αποκάλυψε ποια είναι τα πλάνα του σχετικά με το μέλλον του στον χώρο του pro wrestling.

Εδώ τα όσα δήλωσε στο The Miami Herald:

"Προσπαθώ να δουλεύω στα backstage, ίσως περισσότερο απ'όσο θα 'πρεπε. Κάθε φορά που έχω μία ευκαιρία ή μία ιδέα, παίρνω τηλέφωνο τον Jon Gaburick (σκηνοθέτη και παραγωγό στο TNA) και του λέω την γνώμη μου".

Συνέχισε με τα εξής:

"Ο καλός μου φίλος, Shane Helms, είναι agent και παραγωγός και συμμετέχει στα ραντεβού των παραγωγών και συζητάμε πολύ κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες που δουλεύουμε πάνω τους, ώστε να βελτιώσουμε το Impact. Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά, ότι θα βοηθήσουμε το ρόστερ, το πρόγραμμα και κυρίως θα ικανοποιήσουμε τους fans. Όσο πιο πολύ μπορώ να δουλέψω στα backstage, τόσο το καλύτερο".

Item Reviewed: Ποια είναι τα πλάνα του Matt Hardy για το μέλλον; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top