ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Το McGregor-Aldo τράβηξε πολλά βλέμματα!

Το main event ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Jose Aldo ήταν δεδομένη πριν την έναρξη της διοργάνωσης ότι θα έλκυε πάρα πολύ κόσμο. Κι όντως τα νούμερα που βγήκαν στη δημοσιότητα ήταν απίστευτα μεγάλα.

Ο κόσμος ουσιαστικά ζούσε γι' αυτή τη μονομαχία ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Jose Aldo. Ήταν μια μεγάλη μονομαχία που ωστόσο απογοήτευσε αρκετό κόσμο. Αυτό διότι ο αγώνας κράτησε μόλις 13 δευτέρολεπτα, καθώς ο Ιρλανδός μαχητής ήταν το απόλυτο αφεντικό.


Ο συγκεκριμένος κόσμος που απογοητεύτηκε πλήρωσε το pay par view της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο συγκεκριμένος αγώνας ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Jose Aldo πούλησε συνολικά 1.200.000 pay per views. Επίσης να αναφέρουμε ότι από τα εισιτήρια εισπράχθηκαν συνολικά 10.100.000 δολάρια, ενώ η τηλεθέαση άγγιξε τους 1,93 τηλεθεατές κατά μέσο όρο.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Το McGregor-Aldo τράβηξε πολλά βλέμματα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top