ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Το μήνυμα του McGregor στον Mayweather περί ρατσισμού και επιτυχίας

Ο Connor McGregor απάντησε σε αρκετά ερωτήματα, μεταξύ άλλων και το πιο καυτό, εκείνο με τον Floyd Mayweather και τα περί ρατσισμού.

Η θέση του Ιρλανδού ήταν ξεκάθαρη. Τόνισε πως αν δεν βάλει μυαλό ο Pretty Boy, δεν έχει πρόβλημα να οδηγηθούν σε μάχη.

« Floyd, μην συνδέσεις ποτέ ξανά τον ρατσισμό με την επιτυχία μου. Κατάγομαι από την Ιρλανδία. Σε άλλες εποχές, όποιος είχε το όνομα μου, τιμωρούταν με θάνατο. »

« Αν δεν βάλεις μυαλό, έλα να το λύσουμε από κοντά. Πλέον, έχω βρει το κλειδί της επιτυχίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το παιχνίδι το ίδιο απαντά πια σε μένα. »

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Το μήνυμα του McGregor στον Mayweather περί ρατσισμού και επιτυχίας Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top