ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Στην Ελλάδα για αγώνα MMA ο Robin van Roosmalen


Μπορεί να έχει διαπρέψει στο χώρο του kickboxing έχοντας κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά ο Robin van Roosmalen αποφάσισε να αγωνιστεί σε αγώνα MMA και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα.


Ο Ολλανδός Lightweight πρωταθλητής του Glory θα κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο των μεικτών πολεμικών τεχνών στις 19 Φεβρουαρίου στη διοργάνωση FFC με αντίπαλο Έλληνα μαχητή, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρώην μαχητή του UFC, Τόνυ Χριστοδούλου, ο οποίος με προσωπική ανάρτηση στο facebook δήλωσε πως σε αγώνα MMA θα κέρδιζε εύκολα τον Ολλανδό, ενώ το ίδιο θα έκαναν ο Αλέξης Νικολακόπουλος και ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Στην Ελλάδα για αγώνα MMA ο Robin van Roosmalen Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top