ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Mr Anderson για WWE: «Ήταν προγραμματισμένο να γίνω πρωταθλητής»

Συνέντευξη στο WSVN-TV παραχώρησε ο Mr Anderson λίγο πριν το event Legends of Wrestling στο Miami και μίλησε για διάφορα ζητήματα και κυρίως για τη θητεία του στο WWE.


Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης του:

Ο λόγος για τον οποίο απολύθηκε από το WWE:

"Είχα πρόβλημα με πολλούς ανθρώπους. Δεν συμφωνούσα μαζί τους τότε και δεν συμφωνώ ακόμη και σήμερα, ωστόσο αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου".

Για τη χρήση στεροειδών και τον Chris Benoit:

"Οι άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να κατηγορούν κάποιον ή κάτι και αισθάνομαι άσχημα που αναφέρομαι σε αυτό, αλλά ας δούμε την περίπτωση του Chris Benoit. Όλοι νόμιζαν ότι έφταιγαν τα στεροειδή. Δεν ήταν όμως μόνο αυτά. Ήταν επίσης οι υπόλοιπες φαρμακευτικές ουσίες, το αλκοόλ, το να είσαι στο δρόμο συνέχεια, η διαρκής προσπάθεια, οι τραυματισμοί και οι απώλειες ανθρώπων. Ο Chris τότε έχασε τον καλύτερο του φίλο, ενώ είχε προβλήματα και με τη σύζυγο του, Nancy".

Για το ότι ήταν προγραμματισμένο να στεφθεί WWE Champion πριν τραυματιστεί:

"Είχα κερδίσει το Money in the Bank. Με ειδοποιούν από το γραφείο ότι θα πάρω τον τίτλο την επόμενη βδομάδα από τον Undertaker. Τότε μου τηλεφωνεί η Stephanie McMahon και με ενημερώνει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα στους τρικέφαλους και ότι θα μείνω εκτός δράσης για 7-8 μήνες. Έτσι την επόμενη βδομάδα αγωνίστηκα με τον Edge για να μου πάρει το Money in the Bank Briefcase και να κατακτήσει μετέπειτα εκείνος τον τίτλο. Την επόμενη μέρα συνάντησα τον Dr. James Andrew και μου είπε ότι έχω απλώς ένα αιμάτωμα και έμεινα εκτός δράσης μόνο για ένα μήνα".

Γιατί μίσησε τόσο πολύ τον χώρο του pro wrestling για κάποιο διάστημα:

"Είχα χάσει την δουλειά των ονείρων μου. Δούλευα στο WWE για 4,5 χρόνια και άλλα 6 πριν προσπαθούσα να φτάσω εκεί. Έκανα πολλά λάθη και αναγνωρίζω ότι κατά 95%  ευθύνομαι εγώ. Ωστόσο, θα υπάρχουν πάντα και κάποια άλλα προβλήματα. Άλλωστε, ήμουν εξαντλημένος από το πρόγραμμα του WWE".

Για το εργασιακό περιβάλλον στο TNA:

"Πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Όλα πάνε καλά στα backstage. Δεν υπάρχει αυτό το αίσθημα φόβου. Στο WWE πρέπει συνεχώς να προσέχεις τι λες και τι κάνεις".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Mr Anderson για WWE: «Ήταν προγραμματισμένο να γίνω πρωταθλητής» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top