ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

MVP: «Λίγοι στον χώρο σκέφτονται όπως ο Batista»

Συνέντευξη στον Sam Roberts παραχώρησε ο MVP και μίλησε για ένα περιστατικό με τον Dave Batista και τον Vince McMahon κατά τη διάρκεια της θητείας του στο WWE.


Εδώ τα όσα δήλωσε ο πρώην WWE Superstar:

"Με τον Batista είχαμε μία τηλεοπτική κόντρα. Δεν φτάσαμε σε αγώνα pay-per-view, ωστόσο είχαμε δύο σερί βδομάδες αγώνα και ο Dave με είχε νικήσει και τις δύο φορές. Και έτσι όταν βλέπουμε το σενάριο για την επόμενη βδομάδα, είχαμε πάλι αγώνα και ήταν προγραμματισμένο ο Batista να με νικήσει ξανά. Εγώ ξέρω τον ρόλο μου. Είμαι heel και αγωνίζομαι κόντρα στον star, σε αυτόν που φέρνει χρήματα στην εταιρία. Επομένως δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Ο Dave όμως είχε. Μου λέει: 'Γιατί σε κερδίζω ξανά; Αυτό δεν συμφέρει ούτε εσένα, ούτε εμένα. Δεν βγάζει κανένα νόημα'. Εγώ τον καθησύχασα και του είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκείνος όμως επέμεινε να πάμε να μιλήσουμε στον Vince".

Τι έγινε μετά την συζήτηση των δύο με τον Vince McMahon:

"Καταλήξαμε σε ένα διαφορετικό φινάλε στον αγώνα, όπου κοντραριζόμαστε εκτός ρινγκ και ενώ εκείνος με δέρνει, εγώ μπαίνω γρήγορα μέσα στο ρινγκ για να γλιτώσω και κερδίζω με count-out. Έτσι και εγώ νίκησα και ο Dave φαινόταν δυνατός. Αυτό στον χώρο μας δεν γίνεται συχνά, δεν υπάρχουν πολλοί που θα φερθούν τόσο αλτρουιστικά όπως ο Dave".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: MVP: «Λίγοι στον χώρο σκέφτονται όπως ο Batista» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top