ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τους Nexus;

Ένα από τα πιο δυναμικά stables των τελευταίων ετών στο WWE ήταν οι Nexus, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους το 2010 εστιάζοντας την προσοχή τους στον John Cena, διαλύοντας οποιονδήποτε στεκόταν εμπόδιο τους.


Ωστόσο, η ομάδα τους ηττήθηκε σε ένα elimination tag team ματς στο Summerslam του 2010 και έκτοτε η δυναμική τους μειώθηκε, μέχρι που τελικά το γκρουπ διαλύθηκε. Ένα από τα μέλη των Nexus ήταν ο Skip Sheffield, πλέον γνωστός ως Ryback. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του, ο Ryback ρωτήθηκε για την πιθανότητα επανένωσης του stable στο μελλόν. 

Εδώ οι δηλώσεις του:

"Δεν έχει σημασία πως νιώθουμε ο ένας για τον άλλο προσωπικά. Έχουμε πάντα αυτόν τον δεσμό χάρη σε εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς, κάποια μέλη της ομάδας εκείνης δεν βρίσκονται πια στο WWE, ωστόσο ποτέ δεν λέμε ποτέ. Μπορείς πάντα να επαναφέρεις ανθρώπους για να δημιουργήσεις κάτι ιδιαίτερο ξανά. Όλοι μας το έχουμε συζητήσει, όμως θα έπρεπε αν γινόταν, να γινόταν την κατάλληλη στιγμή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Πιστεύω πάντως ότι το WWE Universe θα ήθελε να δει επανένωση των Nexus κάποια στιγμή στο μέλλον".

Item Reviewed: Υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τους Nexus; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top