ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Εγχείρηση στον αυχένα για Nikki Bella


Πριν από καιρό, η μακροβιότερη Divas πρωταθλήτρια, Nikki Bella, υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα, ο οποίος την κρατά ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης. 


Τις προάλλες, η Nikki Bella παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα eonline.com, όπου αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς η βλάβη που έχει προκληθεί στον αυχένα της είναι πολύ μεγάλη και ενδέχεται να της κοστίσει την καριέρα της στα ρινγκ του WWE. Η 31χρονη Αμερικανίδα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι το finisher της (σ.σ Rack Attack) έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον τραυματισμό της, ενώ τόνισε ότι δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσει, όταν και αν επιστρέψει.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε η πρώην πρωταθλήτρια:

'' Βασικά, έχω σπάσει τον αυχένα μου. Έχω τραυματιστεί πολύ άσχημα και η κατάσταση της υγείας μου είναι τραγική. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην ξαναπαλέψω ποτέ εξαιτίας αυτού του τραυματισμού. Το αν θα μπορέσω να επιστρέψω κάποτε στα ρινγκ, θα το μάθουμε την Τετάρτη που θα χειρουργηθώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πιστεύω ότι το finisher μου ( σ.σ Rack Attack ) έπαιξε πολύ αρνητικό ρόλο. Δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω. ''

Item Reviewed: Εγχείρηση στον αυχένα για Nikki Bella Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top