ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Στο NJPW ο Jim Ross


Όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες, πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλουν τον πρώην σχολιαστή του WWE, Jim Ross, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του NJPW, ώστε να αναλάβει την περιγραφή των shows του ιαπωνικού promotion.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα Foxsports.com, ο 63χρονος WWE Hall of Famer τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του κορυφαίου ιαπωνικού promotion και έχει συνάψει μαζί τους συμφωνία συνεργασίας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, ο Ross θα πραγματοποιήσει σύντομα το ντεμπούτο του, έχοντας πλάι του τον Josh Barnett.

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο J.R σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του με το NJPW και με τον τηλεοπτικό σταθμό AXS TV, ο οποίος φιλοξενεί το εβδομαδιαίο show του ιαπωνικού promotion:

'' Η ευκαιρία να δουλέψω για λογαριασμό του AXS TV είναι ελκυστική, όπως και να το δει κανείς. Δεν θα ταξιδεύω κάθε βδομάδα και μέσα σε ένα χρόνο θα έχω κάνει το πολύ 8-10 ταξίδια στο Los Angeles. '' 

Ο θρυλικός σχολιαστής κατέληξε λέγοντας:

'' Είμαι μεγάλος οπαδός του New Japan Pro Wrestling, μιας και είναι ένα από τα κορυφαία promotions στον κόσμο εδώ και πολλές δεκαετίες. Με τη συνεργασία που προέκυψε με το AXS TV, το NJPW έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το μεγάλο άλμα στην Βόρεια Αμερική (σ.σ Η.Π.Α-Καναδάς). Το στυλ του promotion είναι ελκυστικό και πιστεύω ότι θα αγαπηθεί από πολλούς οπαδούς. Η φιλοσοφία του NJPW μου θυμίζει τα πρώτα μου χρόνια στη βιομηχανία του pro wrestling. Έχω δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις, μερικές είναι σοβαρές και άλλες όχι τόσο, αλλά καμία δεν με προσέλκυσε όσο αυτή του AXS TV. Πιστεύουμε ότι το στυλ της περιγραφής που κάνω ταιριάζει άψογα με το στυλ που έχει το NJPW. Συζήτησα με τους ιθύνοντες του καναλιού και για άλλα projects, εκτός του NJPW. ''

Item Reviewed: Στο NJPW ο Jim Ross Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top