ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

NJPW Wrestle Kingdom 10: Εδραιώθηκε στην κορυφή ο Okada

Το Wrestle Kingdom 10, η Wrestlemania της Ιαπωνίας, πέρασε στην ιστορία έχοντας αγώνες οι οποίοι θα μνημονεύονται για πολύ καιρό. Παρέμεινε IWGP Heavyweight Champion ο Kazuchika Okada κόντρα στον Hiroshi Tanahashi στο συγκλονιστικό main event. Κράτησε το IWGP Intercontinental Championship ο Shinsuke Nakamura εναντίον του AJ Styles σε έναν τρομερό αγώνα. Παρέμεινε ROH World Champion o Jay Lethal, 5 ζώνες άλλαξαν χέρια.


Η αρχή έγινε με τους Young Bucks οι οποίοι κατέκτησαν για τέταρτη φορά τα IWGP Junior Tag Team Championships κερδίζοντας τους Roppongi Vice, Matt Sydal & Ricochet και τους πρωταθλητές reDRagon, οι οποίοι έχασαν τους τίτλους τους χωρίς να είναι αυτοί που δέχτηκαν το pin.

Οι Briscoes και ο Toru Yano έγιναν οι πρώτοι NEVER Openweight Six Man Tag Team Champions κερδίζοντας τους εκπρόσωπους του Bullet Club Bad Luck Fale, Tama Tonga & Yujiro Takahashi.

Υπό διεκδίκηση τέθηκε και ο παγκόσμιος τίτλος του Ring Of Honor. O Jay Lethal εκμεταλλεύτηκε την απόσπαση της προσοχής του διαιτητή και χτύπησε τον Michael Elgin με το Book Of Truth το οποίο ακολουθήθηκε από Lethal Injection για να κρατήσει τον τίτλο του.

Και το IWGP Junior Heavyweight Championship άλλαξε χέρια, αφού ο Kenny Omega δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Kushida, ο οποίος κέρδισε με roll up.

Νέοι IWGP Heavyweight Tag Team Champions αναδείχτηκαν οι G.B.H. (Togi Makabe & Tomoaki Honma) κερδίζοντας τον Karl Anderson και τον Doc Gallows του Bullet Club.

O Hirooki Goto δεν πτοήθηκε από τα βρώμικα κόλπα του Tetsuya Naito και τις παρεμβάσεις του Watanabe και πήρε τη νίκη στο μοναδικό αγώνα του PPV που δεν είχε τίτλο υπό διεκδίκηση.

Ο Tomohiro Ishii έχασε ο NEVER Openweight Championship κόντρα στον Katsuyori Shibata σε έναν αγώνα που βασίστηκε στην ωμή δύναμη και άνοιξε ένα σερί τριών τρομερών αγώνων.

Τη σκυτάλη πήραν ο Shinsuke Nakamura και ο AJ Styles, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα εκτός WWE. Ο αγώνας, τον οποίο νίκησε ο Nakamura και κράτησε το IWGP Intercontinental Championship, φυσικά δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν και με το παραπάνω. Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο παλαιστές εξέφρασαν το σεβασμό τους ο ένας για τον άλλο.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλαν ο Kazuchika Okada και ο Hiroshi Tanahashi στο main event. Μετά από πάρα πολλές κινήσεις, άφθονα reversals, πολλά finishers και απίστευτη κούραση, ο Okada πήρε τη νίκη, κράτησε το IWGP Heavyweight Championship και εδραιώθηκε στην κορυφή του κορυφαίου Ιαπωνικού promotion.

Αποτελέσματα NJPW Wrestle Kingdom 10:

- Οι Young Bucks κέρδισαν τους reDRagon, Roppongi Vice και Matt Sydal & Ricochet (νέοι IWGP Junior Tag Team Champions)
- Οι Briscoes & Toru Yano κέρδισαν το Bullet Club (Bad Luck Fale, Tama Tonga & Yujiro Takahashi) (πρώτοι NEVER Openweight Six Man Tag Team Champions)
- O Jay Lethal κέρδισε τον Michael Elgin (παρέμεινε ROH World Champion)
- O Kushida κέρδισε τον Kenny Omega (νέος IWGP Junior Heavyweight Champion)
- Οι G.B.H. (Togi Makabe & Tomoaki Honma) κέρδισαν το Bullet Club (Karl Anderson & Doc Gallows) (νέοι IWGP Heavyweight Tag Team Champions)
- O Hirooki Goto κέρδισε τον Tetsuya Naito
- O Katsuyori Shibata κέρδισε τον Tomohiro Ishii (νέος NEVER Openweight Champion)
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον AJ Styles (παρέμεινε IWGP Intercontinental Champion)
- O Kazuchika Okada κέρδισε τον Hiroshi Tanahashi (παρέμεινε IWGP Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NJPW Wrestle Kingdom 10: Εδραιώθηκε στην κορυφή ο Okada Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top