ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

«Έκλεισε» το Κακουμπάβας - Μάρκου για το No Limits 27: Δούρειος Ίππος

Ο Μελέτης Κακουμπάβας απάντησε καταφατικά στην πρόταση της Γιωργίας Μπιτάκου για τον αγώνα με τον Florian Marku στο No Limits 27: Δούρειος Ίππος, που θα διεξαχθεί μέσα Απρίλη.

Οι δύο αθλητές έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Πάντως, ο ''TNT'' θα παίξει νωρίτερα τον Φλεβάρη στη διοργάνωση FFC απέναντι στον Adamovic από την Σερβία και κει θα χουμε μια καλύτερη εικόνα της αγωνιστικής του κατάστασης.

Η συμφωνία «έκλεισε» και θα δούμε ένα παιχνίδι που χουν ζητήσει αρκετοί φανς των μαχητικών αθλημάτων.

«Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η μάχη που όλοι περιμέναμε ...θα γίνει γεγονός! Σήμερα Παρασκευή 15/1 όπως σας προαναγγείλει θα είχαμε την τελική απάντηση από την πλευρά Κακουμπάβα, που για το καλό όλων όσων αγαπάμε τον κόσμο των μαχητών, ήταν θετική και έτσι με την απόλυτη πλέον συμφωνία και των δύο πλευρών θα έχουμε στα μέσα του Απρίλη την μεγάλη ευκαιρία να ζήσουμε μια κορυφαία στιγμή για τον αθλητισμό. 


Ευχαριστώ ολόψυχα τους δύο σπουδαίους μαχητές Φλοριάν Μάρκου και Μελέτη Κακουμπάβα, καθώς και τους εξαιρετικούς δασκάλους τους κ.Γιάννη Κακαράκη και Γιώργο Αρμάγο γιατί συνέναισαν στο να έχει το κοινό μας, που μας κρατάει ζωντανούς δέκα χρόνια τώρα, αυτό ακριβώς που θέλει: Μεγάλες αληθινές μάχες μεταξύ κορυφαίων υπερβατικών ψυχών!!!Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί το στάδιο και η ημερομηνία ακριβώς για τη διεξαγωγή που προβέπεται περί τα μέσα Απριλίου.Τέλος μια φιλική συμβουλή ως πολύ παλαιότερη στο χώρο στους υπόλοιπους διοργανωτές. 

Τέτοιες δύσκολες μέρες για την πατρίδα και τους εργαζόμενους , αφήστε τον αθέμιτο ανταγωνισμό στην άκρη και σεβαστείτε τις ημερομηνίες.Σε κάθε διοργάνωση δουλεύουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να πληρωθούν όταν τα φώτα κλείσουν, για αυτό να αφήνετε όπως πάντοτε έκανε το No Limits , περιθώριο ενός μήνα τουλάχιστον η μια διοργάνωση από την άλλη για να μην αποδυναμώνουμε τους ήδη εξουθενωμένους οικονομικά οπαδούς μας.Σεβασμός χρειάζεται τίποτε άλλο και ο καθένας από εμάς έχει προ πολλού κριθεί για το τι έχει προσφέρει και ποιο όραμα εξυπηρετεί.

Τέλος η επετειακή διοργάνωση NO LIMITS 27, θα έχει διακριτικό τίτλο ''Δούρειος Ίππος'' και θα είναι απόλυτα συνδεδεμένη με νέα πατριωτική πρωτοβουλία που στόχο έχει να συσπειρώσει όλες τις εναπομείναντες πατριωτικές φωνές που θέλουν να αγωνιστούν για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να βρεθεί και ο Αθλητισμός στις επάλξεις πριν καταστραφεί η χώρα μας ολοσχερώς!!!!


Μαζί με το Σταμάτη Μπιτάκο το 2006 εμπνευστήκαμε την πρώτη τηλεοπτική μαχητική διοργάνωση της χώρας και μετά από δέκα χρόνια συγκινήσεων και περιοδειών σε όλη τη χώρα με τεράστιες επιτυχίες και πρωτόγνωρες ανεπανάληπτες εμπειρίες , ο απολογισμός έγραψε ....πως άξιζε κάθε θυσία αυτή η πολύτιμη για τη ζωή μας διαδρομή!!!»

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: «Έκλεισε» το Κακουμπάβας - Μάρκου για το No Limits 27: Δούρειος Ίππος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top