ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Με Μανωλά και Χατζή στο No Limits 27: Δούρειος Ίππος;


Μετά την ανακοίνωση της τεράστιας μάχης μεταξύ του Florian Marku και του Μελέτη Κακουμπάβα, η Γιωργία Μπιτάκου άφησε υπονοούμενα για την συμμετοχή του Γιάννη Μανωλά και του Βαγγέλη Χατζή στο No Limits 27: Δούρειος Ίππος.

Δύο ακόμη δυνατά χαρτιά αναμένεται να προσθέσει στην κάρτα αγώνων της δεκαετίας του No Limits η μοναδική Ελληνίδα promoter.

Ο Γιάννης Μανωλάς αγωνίστηκε τελευταία φορά στο No Limits 25 απέναντι στον Δημήτρη Χιώτη. Ο «Magic One» από την άλλη, πανηγύρισε στο No Limits 26 την κατάκτηση της ζώνης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έπειτα από την νίκη του κόντρα στον Johny Toradje.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Με Μανωλά και Χατζή στο No Limits 27: Δούρειος Ίππος; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top