ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

NXT 13/1/2016: Πήρε το χρίσμα η Carmella

Η Carmella κέρδισε το Battle Royal στο main event για να γίνει η πρώτη διεκδικήτρια του NXT Womens Championship. Στο κυνήγι του NXT Championship οι Sami Zayn, Samoa Joe και Baron Corbin. Ανακοινώθηκαν οι νικητές των NXT Year-End Awards.

O Sami Zayn δήλωσε πως θα κυνηγήσει τον τίτλο του Finn Balor. Τον διέκοψε ο Samoa Joe που είπε πως δεν το αξίζει. Στη συζήτηση μπλέχτηκε και ο Baron Corbin που τόνισε πως αυτός αξίζει ευκαιρία για τον τίτλο. Ο Joe αποχώρησε από το ρινγκ και ο Corbin επιτέθηκε στον Zayn, αλλά ο Καναδός υπερίσχυσε. Αργότερα ο William Regal ανακοίνωσε πως σε δύο εβδομάδες οι τρεις τους θα αγωνιστούν μεταξύ τους για τη θέση πρώτου διεκδικητή.

Στα βραβεία του ΝΧΤ για το 2015 ο Finn Balor αναδείχθηκε Overall Competitor Of The Year και Male Competitor Of The Year. Η Bayley αναδείχθηκε Female Competitor Of The Year, ενώ το Bayley vs Sasha Banks από το NXT Takeover: Brooklyn αναδείχθηκε Match Of The Year. Tag Team Of The Year αναδείχθηκαν οι Enzo & Cass.

O Tommaso Ciampa αντιμετώπισε τον Danny Burch και τον κέρδισε με submission, ενώ ο Elias Sampson κέρδισε με υπεροπτικό τρόπο τον Corey Hollis.

Η Ascension επέστρεψε στο NXT για να αντιμετωπίσει τους Tag Team Champions Scott Dawson και Dash Wilder, αλλά οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη.

Στο Battle Royal για την πρώτη διεκδικήτρια η Carmella ήταν αυτή που πήρε τη νίκη αφού πέταξε την Eva Marie εκτός ρινγκ, ενώ εκείνη νόμιζε ότι είχε κερδίσει επειδή η Carmella βρισκόταν έξω από το ρινγκ από πριν. Με τον ίδιο τρόπο είχε εξουδετερώσει πριν από λίγο η Eva την Asuka.

Αποτελέσματα NXT 13/1/2016:

- Ο Tommaso Ciampa κέρδισε τον Danny Burch
- Οι Dash & Dawson κέρδισαν την Ascension
- O Elias Sampson κέρδισε τον Corey Hollis
- Η Carmella κέρδισε το #1 Contender's Battle Royal

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 13/1/2016: Πήρε το χρίσμα η Carmella Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top